Translate Ideas and Comments
Choose language:
There was an error during translation

John

My feedback

  1. 56 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    Hi,

    After having investigated the issue with some users , we have been able to find a reproducible scenario for this issue which is due to using a specific color profile which is Generic-CMYK.

    Our team is working on fixing this issue on priority.Until the issue is fixed please follow the below steps as a workaround :

    1. Go to Edit → Color Settings
    2. Under Settings set the default color profile → North America General Purpose 2
    3.Press OK

    Then try creating new document.

    Incase with the above workaround still the issue is observed at your end, please let us know in the comments .

    With Best Regards,
    Aishwarya G Gadodia

    An error occurred while saving the comment
    John commented  · 

    25.4.1 Fix it for me too. Finally.
    Thanks Adobe!

    An error occurred while saving the comment
    John commented  · 

    Mike Choo's workaround about using New Window command is what help me! Big thanks Mike!
    The CMYK workaround from Mr.Gadodia didn't work for me though.

    John supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    John commented  · 

    Another vote to say that this bug is back again with the latest update!!(25.3.1) Going into outline mode and boom! cannot went back to GPU preview unless close the app and pen again.

    It was fixed a couple of version ago though...

Feedback and Knowledge Base