Skip to content
Translate Ideas and Comments
Choose language:
There was an error during translation

Josh Brown

My feedback

1 result found

  1. 4 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Josh Brown commented  · 

    Hi Sandra. Yes, it has an Intel Graphics 630 1536MB. To clarify, the issue that I had was that my GPU Performance checkbox was unchecked. So that is what was causing my pixelated issues. Once I checked that checkbox, it resolved my issue.

    If you continue to have issue, I would recommend to reach out to Adobe Support and see if they can help.

    An error occurred while saving the comment
    Josh Brown commented  · 

    Hi All, thanks for the comments and suggestions. I reached out to Adobe Support and found out that my GPU Performance checkbox was unchecked. I had to go to Preferences > Performance then under GPU performance, I needed to check the GPU Performance box, which immediately resolved my issue. Not sure how that box became unchecked, but that is was fixed this issue for me.

    An error occurred while saving the comment
    Josh Brown commented  · 

    Whenever I am zooming in (2400% +), my artwork disappears and the who canvas turns gray. If I mouse over my artwork, i'll see a very pixelated outline of my artwork. I've attached a screenshot of my issue. I've tried restarting my MBP, uninstalling and reinstalling AI. I've tried closing out AI and reopening– but nothing I am doing is fixing this issue. Please help, I need to continue working on client projects.

    Josh Brown shared this idea  · 

Feedback and Knowledge Base