Translate Ideas and Comments
Choose language:
There was an error during translation

Anonymous

My feedback

  1. 11 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    17 comments  ·  Illustrator Bugs » Launch  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Please try again, there was a server level issue that was leading to a crash on January 9th 2019

    NOTE: This issue is only for the scenario where Illustrator 23.0.1 / 23.0.0 started crashing on January 9th 2019

    An error occurred while saving the comment
    Anonymous commented  · 

    Looks like it is up and running now.

    Thanks!
    Paul

    An error occurred while saving the comment
    Anonymous commented  · 

    SAME ISSUE HERE. Same specs as above.... I have commented on other crash issues on the boards that seem to be related, but above is exactly what is happening to me, and only today. Yesterday was fine, worked well.

    Anonymous supported this idea  · 
  2. 657 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    426 comments  ·  Illustrator Bugs » Performance  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    We have the fix available in the latest release. Please update Illustrator using Adobe Creative Cloud application to the latest build for version Illustrator CC 23.0.1
    Please refer to our knowledge base FAQhttps://illustrator.uservoice.com/knowledgebase/articles/1844590 if you face difficulty in update.
    Or get in touch with us at any of the other support channels – https://helpx.adobe.com/support.html

    Warm Regards,
    Ashutosh Chaturvedi | Sr. Quality Engineering Manager – Illustrator
    Adobe. Make It an Experience.

    An error occurred while saving the comment
    Anonymous commented  · 

    Adding a comment to the below as I am experiencing the same issue = AI closing/crashing within 10 seconds of opening or opening a file. No message - just vanishes. I have uninstalled, reinstalled, cleaned Creative Cloud.... restarted, shut down.... every possible machination of trying to fix this. PLEASE HELP!!

Feedback and Knowledge Base