Skip to content

Dan Elleson

My feedback

2 results found

  1. 2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Dan Elleson commented  · 

    Egor. I'll attach some screen shots.

    I set mac OS > system preferences > mouse > scrolling speed to maximum

    At 100%, 1 detent in the mouse wheel moves a few pixels. At %25 it's noticably faster. At 3200 or higher it doesn't move at all, but will scroll if I run my finger across it.

    Combining the CMD + mouse wheel at normal zooms is usable. The SHIFT + mouse wheel is mostly unusable. At high zooms only the SHIFT + mouse wheel is usable.

    I wouldn't say it's extreme or a huge issue now but it's clearly not what it could be and the cause seems obvious

    Many thanks

    An error occurred while saving the comment
    Dan Elleson commented  · 

    Ok thanks I was not aware of the CMD scroll, which is more usable altho the same problem still occurs for both the SHIFT and CMD mouse wheel scrolls.

    If you are zoomed out, it scrolls unusably fast, and if you are zoomed in close, it barely zooms a few pixels. Zoom factor is either not factored in or is factored inverse to how it should be. So it seems. Maybe I'm tripping, but his is my experience using it.

    Worth a look at least, I think

    Dan Elleson shared this idea  · 
  2. 26 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Dan Elleson commented  · 

    Adobe, how is this still not fixed in 27.4 ??

    The "art optimized" is not working for JPEG exports. PNG export works as expected. The setting for my "JPEG 100", "JPEG 80" etc has been set to "Art Optimized" but it makes no difference. The JPEG exports are no good. They come out as "Type Optimized", as if they were made in Deluxe Paint in 1990.

    See attached examples.

    Dan Elleson supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base