Skip to content

Kyra

My feedback

3 results found

  1. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Kyra shared this idea  · 
  2. 737 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Kyra commented  · 

    I'm having the same issue.

    Kyra supported this idea  · 
  3. 76 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    It is now obvious the issue was not fixed fully. The developers are aware of it now. Let’s hope it will be fixed soon enough.

    If you have a solid order of steps which reproduce this behavior, share them in comments, because only some machines are affected. Please help the team to isolate it.

    An error occurred while saving the comment
    Kyra commented  · 

    I tried #2 on a couple different documents and it worked both times.

    An error occurred while saving the comment
    Kyra commented  · 

    I'm using the most recently AI CC2018 (22.1) on macOS High Sierra (10.13.4) and have been having this issue for a few months now. Multiple times a day for work I use this function. This is what I do:

    I want to create an outline centered around the graphic I've created. I make sure everything is centered in my 800x800px art board, select the shape (a rectangle made from the Rectangle Tool) and in the Transform panel type in: [X:]400px --> [press] tab --> [Y:] 400px --> [press] enter. The x value always is fine and stays at 400px, but the y value goes to a random number in the 700-800s.

    I would love for this issue to be resolved. Thank you for your time.

    Kyra supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base