Skip to content
Translate Ideas and Comments
Choose language:
There was an error during translation

Bob

My feedback

3 results found

  1. 357 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Bob commented  · 

    What is the solution? This happens two years after the fact?

    Bob supported this idea  · 
  2. 459 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Bob commented  · 

    Please add this feature. I pay, you add. ;)

  3. 11 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Bob commented  · 

    Hi,

    Just changed the extension from .eps to .ai, works most of the time, if it is a logo or something simple. If you have linked objects within the eps or something more then this won't work.

Feedback and Knowledge Base