erwin

My feedback

  1. 136 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    83 comments  ·  Illustrator Bugs » User Interface  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    I am happy to share that we have fixed this bug in our latest release – 23.0.6 which is available worldwide now.

    Going forward, our goal is to fix as many top User-Voice bugs as possible and as frequently as possible. Given the nature of the fixes, some of the bugs will take a longer time to fix, but we are on it.

    You can update to the latest release using Creative Cloud desktop App: https://helpx.adobe.com/in/creative-cloud/help/creative-cloud-updates.html

    Thank you for all the feedback. Keep it coming!

    erwin commented  · 

    After the illustrator update (23.0.4) it seems to get some better. But still the annoying problem occurs.
    But I'm very sure now it is caused by the combination Wacom-Illustrator! I upload two screen recordings
    one "Trying to scale an object with a mouse" and one "Trying to scale an object with a Wacom pen"

    erwin commented  · 

    Still not fixed and very annoying!!
    I have to zoom-in every time I want to 'move' or 'scale' an object, Illustrator just want me to rotate... rotate.... rotate... it drives me crazy and ruins my workflow!!

    Adobe how long do we have to wait for a fix and keep paying in the meanwhile??

    erwin commented  · 

    Still not fixed and very annoying!!

    erwin commented  · 

    It's a very frustrating annoying bug!

  2. 9 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    Hi,

    Apologies for the inconvenience caused. Please provide some information in order to reproduce the issue on our end. Please provide the below information –
    The version of Illustrator you are using ?
    Hardware details?
    Your operating system?
    Is this happening even with a small file?
    Can you please share the file with which this is happening every time you save on server?

    This will help us to investigate into the issue.

    erwin shared this idea  · 

Feedback and Knowledge Base