Skip to content
Translate Ideas and Comments
Choose language:
There was an error during translation

Ben S

My feedback

3 results found

  1. 9 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Ben S commented  · 

    'Create PDF compatible file' is ticked for me (often the cause of this) but hidden layers still show when imported into InDesign.

  2. 7 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Ben S commented  · 

    The maddening thing is that ALL other tools in PS still use shift to constrain? And even when transforming smart objects, you still have to use shift!

    If you're going to change this in Illustrator, for the love of God, please change it everywhere and co-ordinate the change with all the other apps in CC.

    The inconsistencies are so jaw-dropping that frankly, the question has to be asked; what the **** is going on over there?

  3. 23 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Ben S commented  · 

    Same issue for me - for years!

    Even if you turn off visibility and lock all layers, the selection remains. Then when you click on an actual object, all of the measurements take into account the random object that's selected.

    I have no idea why it does it, long thread going back years here:
    https://forums.adobe.com/thread/1148039

    Please fix.

    Cheers

Feedback and Knowledge Base